Clubinfo

Fotogroep Spectrum is een fotoclub van en voor enthousiaste amateurfotografen.
We houden ons bezig met allerlei onderwerpen en we willen ons verder ontwikkelen. We geven elkaar inspiratie en leren van elkaars kennis en ontwikkelingen.
Het jaarprogramma wordt door/voor de leden gemaakt en verzorgd. Op onze 14-daagse bijeenkomsten organiseren we lezingen, workshops en tentoonstellingen. leder lid wordt geacht hieraan een positieve bijdrage te leveren. We organiseren geregeld uitstapjes waar we samen gaan fotograferen,.
Er zijn geregeld fotobesprekingen van eigen werk. Door feedback te geven en te ontvangen op het gemaakte fotowerk leren we van en met elkaar.
Nieuwe leden mogen na overleg op een “eigen-werk” avond een overzicht van hun werk tot dan toe laten zien om zichzelf te introduceren in de club.

Ons verenigingsjaar loopt van september t/m april. Sinds kort hebben we digitale bijeenkomsten en vullen we de zomermaanden in met digitale bijeenkomsten.

Wilt u ook graag verder komen met fotograferen dan kunt u een mail sturen naar de secretaris en gratis een of meerdere avonden bijwonen.

Ons adres is Westerkoogweg 62, 1541 VZ  Koog aan de Zaan