Fotogroep Spectrum is – al ruim dertig jaar – een Zaanse fotoclub van en voor enthousiaste amateurfotografen met interesses in natuur-, landschap-, portret-, architectuur-,  straatfotografie en nog veel meer.

Elk seizoen wordt een programma gemaakt dat is afgestemd op de wensen van de leden. Op de clubavonden bespreken we de gemaakte foto’s, we geven feedback waardoor we op positieve manier van elkaar leren.

Belangrijke activiteiten zijn het organiseren van lezingen over interessante onderwerpen en het gezamenlijk op pad gaan om te fotograferen.

Het seizoen loopt van september tot mei.
De clubavonden zijn op donderdag om de veertien dagen in de periode september t/m april. Als de situatie het toelaat komen we in september weer bijeen, anders houden we de bijeenkomsten via Zoom.
Deze zomer is er voor het eerst ook een zomerprogramma. Elke laatste donderdag van de maand worden foto’s digitaal ingezonden en besproken via Zoom.

Fotogroep Spectrum is actief op Flickr, waar leden foto’s delen die vooral de Zaanstreek en omgeving als onderwerp hebben.

Fotogroep Spectrum is lid van de Fotobond, het landelijke samenwerkingsverband van vrijetijdsfotografen. De leden van Fotogroep Spectrum zijn automatisch ook lid van de Fotobond. Het lidmaatschapsgeld van de Fotobond is inbegrepen bij het clublidmaatschap.

Wil je meer uit je fotografie halen en samen met anderen daar aan werken ? Wordt dan lid van Fotogroep Spectrum!
Wil je eerst eens komen kijken?  Stuur dan een mail naar de secretaris.